adipiscing business theme

veel gestelde vragen

Moet ik een afspraak maken om een boeking te plaatsen?
Het maken van een afspraak is zeer zeker aan te raden, omdat we voortdurend te maken hebben met specifieke wensen en maatwerk. Het is van groot belang dat er duidelijke afspraken gemaakt worden in een persoonlijk gesprek. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Voor kleinere opdrachten kan de boeking ook telefonisch plaatsvinden. U kunt zowel telefonisch als per email een afspraak maken. 06-43296103 / info@a-wish.nl

Wat moet ik doen om mijn boeking vast te leggen?
Wij vragen een aanbetaling van minimaal 25% van de totaal bedrag. De aanbetaling dient u te betalen om uw boeking definitief vast te leggen.

Mag ik zelf de kleur bepalen?
Ja, de kleur van uw decoratie mag u helemaal zelf bepalen.

Kan ik na mijn boeking nog wijzigingen doorgeven?
Het ligt eraan wat voor wijzigingen dit zijn, in de meeste gevallen is dit niet gebruikelijk. In overleg is dit eventueel bespreekbaar.

Wat zijn de prijzen van de diensten die u biedt?
Dit is geheel afhankelijk van de diensten en decor die u wenst af te nemen. Dit kan variëren van goedkoop tot hoe duur u het maar zelf wilt maken. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken en een offerte opgesteld. Indien u een besluit heeft gemaakt om uw diensten door ons te laten verzorgen, kunt u deze vastleggen met een aanbetaling.

Moet ik een borg betalen?
Ja, wij rekenen een borg voor elke boeking dat wordt vastgelegd. De hoogte van de borgsom is afhankelijk van de produkt die u afneemt.
Bij compleet en onbeschadigd retourneren van de huurgoederen wordt de borg aan het einde van de evenement contant geretourneerd of per bank.
Borg is geen onkosten die u maakt, maar een garantstelling voor onze geleverde goederen.

Kunnen jullie ook eigen creatie/wensen van de klant uitvoeren?
Alle ideeën, creaties en wensen van de klant zouden wij als team succesvol kunnen uitvoeren, indien de mogelijkeheid het toelaat...
Om ervoor te zorgen dat jouw wens/creatie goed overkomt, raden wij u aan om een duidelijke foto mee te nemen. Wij kunnen de mogelijkheden dan in een persoonlijk gesprek bespreken.

 

Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op:

info@a-wish.nl