adipiscing business theme

ALL-IN concept

Wat houdt dat in?
De service van A Wish gaat verder dan het aankleden van een evenement. We leveren een all-in concept, waarbij u er zeker van bent dat alle aspecten van uw evenement (zoals catering, fruittafel incl. decor met chocoladefontein, zaaldecoratie, entertainment, video & fotograaf) harmonisch op elkaar worden afgestemd. Kortom je hebt helemaal geen omkijk hiernaar en laat alles over aan A Wish. A Wish gebruikt veelal luxe materialen, gecombineerd met aparte en creatieve elementen. Ons werk is altijd maatwerk, of het nu gaat om een simpel decor of een luxe decor. A Wish werkt daarbij voornamelijk met exclusieve objecten die opvallen en stuk voor stuk het wauw-effect teweegbrengen. De zogenoemde eyecatchers.

Dus ook voor het regelen van cateraar, cameraman, fotograaf, decoratie, bent u bij A Wish aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange samenwerking met diverse professionele partners heeft A Wish een vakkundig netwerk opgebouwd waardoor klanten met al hun vraagstukken bij ons terecht kunnen. U heeft maar een aanspreekpunt waardoor wij u veel werk uit handen nemen. Samen met u bespreken we de wensen en wij komen dan met en passend plan.

"A Wish altijd stijlvol in decoratie"

Voordelen van een All-in concept:
- Wij nemen werk uit handen
- Alles wordt op elkaar afgestemd
- U heeft meer tijd voor u zelf om andere dingen te regelen
- U hoeft uw ruimte alleen maar te kiezen en wij doen derest
- Garantie voor goede kwaliteit
- Een bijzonder gunstige prijs
- 1 aanspreekpunt

Gaat u voorkeur uit naar een ALL-IN concept?

Kiest u voor een ALL-IN concept? dan profiteert u van onze extra lage tarieven bij boeking vanaf 5 categorie├źn diensten.
Wij nodigen u graag uit om een afspraak met ons te maken, om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen stellen wij graag een persoonlijk voorstel samen voor een onvergetelijke dag.

 

"A Wish altijd stijlvol in decoratie"

Contactpersoon: Sharien Dilloe
06-43296103 / info@a-wish.nl