adipiscing business theme

Tips & Advies

Een goed feest geven is niet voor iedereen weggelegd. Om een feest te laten slagen is een combinatie van factoren nodig. Met deze tips komt u een heel eind:

Tips& advies
- Plan je beauty behandelingen ruim voor je trouwdag .
- Een huwelijksreis is voor velen de mooiste vakantie uit hun leven. Dus een goede huwelijksreis, ga 3 dagen na je huwelijk!
- Als er bruidskinderen zijn, laat ze dan bruidssuikers uitdelen. Dat vindt iedereen heerlijk vooral de uitdelertjes zelf.
- Zet alles ruim van te voren vast, om teleurstellingen te voorkomen.
- Zorg ervoor dat alle gemaakte afspraken altijd schriftelijk vastliggen en maak ook afspraken wanneer de betaling plaats moet vinden.
- Kies een thema voor je bruiloft, zodat alles op elkaar afgestemd is.
- Schakel nichtjes en neefjes of gehuurde krachten in, om de bediening in de zaal vlekkeloos te laten verlopen.
- Gasten moeten zich welkom voelen. Zorg voor een routebeschrijving, versier of laat de ingang versieren en serveer een welkomstdrankje
- Schakel 1 persoon in om alles te regelen, zodat alles goed wordt afgestemd (een soort van weddingplanner)
- Zorg voor een proefportie bij het inhuren van een cateringbedrijf. Zodat je zeker bent dat de gasten kunnen genieten van het lekkere buffet.
- Iedereen houdt van chocolade! Een prachtige eyecatcher waar uw gasten weken later nog over spreken, een uitgebreid dessert met chocoladefontein.
- Kies voor een ALL-IN CONCEPT. Je weet vooraf precies wat je krijgt en wat het kost.... Dit maakt de samenwerking helder en geeft geen verrassingen achteraf...