adipiscing business theme

Wat maakt A wish zo bijzonder?

 • 1
  Waarom kiezen klanten voor ons?

  Onze klanten hebben hun redenen gehad om voor onze dienstverlening te kiezen. Dit kan verschillen van het 'vertrouwen in ons hebben' tot en met 'scherpe prijzen voor onze dienstverlening'.... Het is niet aan ons om te vertellen waar wij goed in zijn want dit bepalen uiteindelijk onze klanten. Wel kunnen wij vertellen wat ons uniek en anders maakt dan andere decoratie bedrijven. Denk hierbij aan exclusiviteit, maatwerk, stylingconcepten, scherpe prijzen, creëert gezelligheid & sfeer op maat. Benieuwd naar voorbeelden van onze opdrachten? Bekijk dan sfeerimpressies in onze portfolio

 • 2
  Wat kunt u van ons verwachten?

  Omdat wij onze klanten van A tot Z goede ondersteuning bieden bij het maken van hun keuzes, zal dat zeker een merkbaar resultaat opleveren. Team van A wish levert dus exact wat de klant verwacht. En dat is niet alleen het product of de dienst, maar ook de service en andere zaken die toegezegd is... Mijn motto: "Je leeft maar één keer, dus maak er wat van en vergeet vooral niet te genieten!" . A Wish doet meer dan verwacht, zo houden wij onze klanten tevreden.

 • 3
  Creativiteit met respect voor uw budget

  Alles is klaar, maar er mist nog iets. De puntjes op de i, de ‘finishing touch’... De decoratie! Door decoratie kun je je eigen stempel op de trouwdag drukken, zodat het echt jullie dag wordt. Voordat je met de trouwplanning begint, is het belangrijk om jullie budget te bepalen. Als je weet wat je kunt besteden, hou je de kosten makkelijker onder controle. A wish biedt decoratie in elk gewenste budget. Goedkoper is dan minder luxe, maar zeker niet minder mooi!

Meer diensten

 • A Wish heeft als ervaren decoratiebedrijf een groot netwerk aan zelfstandige dienstverleners. Op deze pagina staan een aantal partners die wij, na zorgvuldige selectie, bij u onder de aandacht willen brengen om een duidelijke beeld te krijgen wat u kunt verwachten in een ALL-in concept. Klik hiervoor op de onderstaande link.

  Hét adres voor een geslaagd evenement!

 • Wij leveren alleen datgene wat u nodig heeft en zorgen ervoor dat elke dienst perfect aansluit bij uw feest of evenement. Mocht u willen dat wij een idee omtoveren tot een totaal concept, bestel dan onze "all-in concept" en profiteer van onze extra lage tarieven oftewel korting oplopend tot 20%

  A Wish is dé specialist op het gebied van Decor & Design

  Wat houdt een "all-in concept" in?

wie zijn wij

A Wish (A Wedding in Style House) is een professioneel decoratiebedrijf, gevestigd in Den Haag met al ruim 15 jaar ervaring.

A Wish is zo'n 7 jaar geleden opgericht onder de voormalige bedrijfsnaam" Shaakier Decorations". Na een paar jaar kochten we onze eerste attributen in en schakelde om van een simpel klein decoratie bedrijf tot een professioneel decoratiebedrijf dat meer biedt dan alleen verhuur van simpele bruidsdecor. Bij professionele diensten hoort ook een luxe bedrijfsnaam. Wij besloten om ons bedrijf een nieuwe naam te geven. Sinds het jaar 2008 zijn wij bekend onder de naam "A Wish", wat staat voor A Wedding in Style house.

Waarom "A wish"?....Wensen komen als eerste ten sprake als je het hebt over droomhuwelijken. A Wish kan vrijwel alle dromen op het gebied van decoraties waarmaken. Wij beschikken over een ervaren team die evenementen kan omtoveren tot een droomlocatie. We werken met verschillende stijlen en thema`s van klassiek naar modern en van westers tot oosters. Ik koos er voor om mijn creativiteit en handigheid met de wensen van mijn klanten te combineren als evenementenverzorger. Mijn grote kracht is dat er bij de eerste kennismakingsgesprek een beeld ontstaat van wat het concept moet worden en hoe het eruit komt te zien. Er speelt als het ware een film voor mijn ogen af van het eindresultaat. En de ervaring leert dat hierdoor de beste eindresultaten ontstaan. Mijn unieke werkwijze is gebaseerd op snel en positief te denken met creativiteit als uitgangspunt. En dat werkt!

 

onze team

Ons team staat voor stylingconcepten op maat. Tot in de puntjes verzorgen wij de aankleding afgestemd op uw persoonlijke stijl en voorkeuren. De locatie die u heeft uitgekozen -of aan het uitkiezen bent- biedt misschien nog niet de sfeer die u voor uw bruiloft voor ogen heeft. De aankleding is dan ook niet onbelangrijk en kan het grote verschil maken.
Een locatie omtoveren tot uw droomlocatie is voor ons team een gewilde uitdaging. Of u nu op zoek bent naar het sprookjes-gevoel, of juist warm wordt van een chique aankleding, wij realiseren het. Op een creatieve manier maken we gebruik van verschillende stoffen en attributen om zo uw droomhuwelijk compleet te maken. Als er een decor is waar wij als team van A wish heel trots op zijn, dan is het wel "The Royal Wedding" decor. Exclusieve decor ontwerpen en creëren én een unieke sfeer scheppen...daar zijn we sterk in!